tisdag 21 februari 2012

SAMMANKOMSTEN



Har ju inte berättat hur det gick på sammankomsten....


...Förvånansvärt bra! :)

Det var ingen kul natt mellan fredag o lördag precis... Siri höll mig vaken halva natten o skrek så att man förstod att hon hade ont nånstans, men VAR är ju den eviga frågan som är svår att svara på. Att va förälder innebär verkligen mycket gissande. Svårt när de små inte kan prata o berätta var det gör ont!
Tack vare tre timmars sträcksovning mellan 2-5 (och kraft från högre makter) så kom vi oss ändå till Ulricehamn i lördags och förutom att jag höll på nicka till på eftermiddan så gick dan väldigt fort o smidigt.

Natten mot söndag gick mycket bättre. Siri sov, mamma o pappa fick sova, och vi kom alla tre glada o pigga till hallen på söndag morgon. Under dan upptäckte jag att Siri har fått sin tredje tand! (Eller i ärlighetens namn så var det Erica Kumbi som upptäckte det). Med all sannolikhet orsaken till vad som gjorde ont natten innan. Visste inte ens att den var på gång -först dröjde det ju jättelänge innan hon fick sin första tand, o nu har hon fått tre tänder inom loppet av en månad!


Imorgon kommer syster Lisa pisa hit med sina tre busungar. De övernattar bara för att sen åka vidare upp till norrland till mor o far på torsdag. Ska bli skoj att se dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar